Зміна клімату: Херсонщиною пронісся торнадо, пошкоджено будинки, дерева, паркани

У Херсонській області на території Верхньорогачицької територіальної громади пронісся торнадо: пошкоджено паркани, дахи будинків та повалено дерева, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції в області.

На Херсонщині пронісся торнадо

На Херсонщині пронісся торнадо

На Херсонщині пронісся торнадо

На Херсонщині пронісся торнадо

На Херсонщині пронісся торнадо

"У с. Ушкалка Верхньорогачицької територіальної громади напередодні пронісся торнадо, що зафільмували місцеві жителі. Внаслідок ураганного вітру пошкоджено паркани, дахи кількох будинків та повалено дерева", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що люди не постраждали. Правоохоронці обходять помешкання громадян, спілкуються з місцевими жителями, щоб дізнатися про найнеобхідніші потреби.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...