Зміна клубу по-моднявому: 19-річна модель проміняла футболіста "Динамо" на гравця "Шахтаря"

Після занять спортивно-бальними танцями дівчина будує кар'єру в модельному бізнесі.

Дарина Савіна. Фото: соцмережі.

Справжній фурор викликала в соціальних мережах фотографія з блондинкою, опублікована захисником «Шахтаря» Валерієм Бондарем, який тільки нещодавно відновився після перелому ноги, повідомляють Патріоти України.

Блондинкою виявилася колишня кохана форварда «Динамо», а заодно партнера Бондаря по чемпіонській збірній України U20, Владислав Супряги, з якою він розлучився навесні. «Ми не залишилися ворогами, у нас немає ніякої агресії один до одного. Навпаки, обидва важко переживали те, що трапилося. Не можна сказати, що зараз ми в дружніх відносинах, просто на якомусь етапі відносини перестали розвиватися.

Я була з ним фактично ще з початку його кар'єрного шляху і до сих пір підтримую. Моя підтримка йому потрібна в будь-якому випадку. Зараз я беру участь в зйомках, продовжую навчання і, можливо, піду на курси телеведучих. Планую остаточно повернутися до Києва", - заявила Дарина Савіна після розставання з футболістом в ефірі програми Yellow.
19-річна Дарина Савіна народилася в Дніпрі, а зараз вчиться в одному зі столичних ВНЗ. Після занять спортивно-бальними танцями дівчина будує кар'єру в модельному бізнесі. З Супрягою Дарина зустрічалася чотири роки. Тепер у неї роман з Бондарем.

Дарина із Супрягою. Фото: соцмережі.

Дарина із Бондарем. Фото: соцмережі.

Після публікації фото в коментарях Бондаря миттєво стало жарко. Свої «п'ять копійок» вставили і партнери Валерія по чемпіонській «молодіжці» - Денис Попов і Сергій Булеца, а також інші гравці «Дніпра-1», «Динамо» і «Шахтаря».
Правда, коли справа дійшла до словесних перепалок, Бондар закрив коментарі до фотографії з Савіною, а Попов, Цітаішвілі і Булеца від нього відписалися. Зате в Instagram Дар'ї Савіної як і раніше повний порядок...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...