Зміна клубу по-моднявому: 19-річна модель проміняла футболіста "Динамо" на гравця "Шахтаря"

Після занять спортивно-бальними танцями дівчина будує кар'єру в модельному бізнесі.

Дарина Савіна. Фото: соцмережі.

Справжній фурор викликала в соціальних мережах фотографія з блондинкою, опублікована захисником «Шахтаря» Валерієм Бондарем, який тільки нещодавно відновився після перелому ноги, повідомляють Патріоти України.

Блондинкою виявилася колишня кохана форварда «Динамо», а заодно партнера Бондаря по чемпіонській збірній України U20, Владислав Супряги, з якою він розлучився навесні. «Ми не залишилися ворогами, у нас немає ніякої агресії один до одного. Навпаки, обидва важко переживали те, що трапилося. Не можна сказати, що зараз ми в дружніх відносинах, просто на якомусь етапі відносини перестали розвиватися.

Я була з ним фактично ще з початку його кар'єрного шляху і до сих пір підтримую. Моя підтримка йому потрібна в будь-якому випадку. Зараз я беру участь в зйомках, продовжую навчання і, можливо, піду на курси телеведучих. Планую остаточно повернутися до Києва", - заявила Дарина Савіна після розставання з футболістом в ефірі програми Yellow.
19-річна Дарина Савіна народилася в Дніпрі, а зараз вчиться в одному зі столичних ВНЗ. Після занять спортивно-бальними танцями дівчина будує кар'єру в модельному бізнесі. З Супрягою Дарина зустрічалася чотири роки. Тепер у неї роман з Бондарем.

Дарина із Супрягою. Фото: соцмережі.

Дарина із Бондарем. Фото: соцмережі.

Після публікації фото в коментарях Бондаря миттєво стало жарко. Свої «п'ять копійок» вставили і партнери Валерія по чемпіонській «молодіжці» - Денис Попов і Сергій Булеца, а також інші гравці «Дніпра-1», «Динамо» і «Шахтаря».
Правда, коли справа дійшла до словесних перепалок, Бондар закрив коментарі до фотографії з Савіною, а Попов, Цітаішвілі і Булеца від нього відписалися. Зате в Instagram Дар'ї Савіної як і раніше повний порядок...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...