Змінилась країна-лідер за кількістю інфікованих COVID-19 за добу

Загалом Індія займає третє місце в світі після США і Бразилії. Кількість заражених перевищила 3 млн осіб.

Індія випереджає всі країни світу за добовим приростом інфікувань COVID-19. Тільки за останню добу приріст склав 69 239 нових випадків, повідомили в індійському Міністерстві охорони здоров'я, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Протягом останніх трьох тижнів за добовим приростом інфекції Індія обганяла всі інші країни світу. Зараз країна займає третє місце у світі після США і Бразилії.

Як уточнюється в повідомленні індійського міністерства, в країні з населенням в 1,3 млрд осіб з початку коронавірусної пандемії зареєстрували 3 044 940 випадків зараження. За цей час близько 2,2 млн осіб вилікувалися, 56 706 пацієнтів померли від COVID-19.

Станом на ранок 23 серпня у світі зафіксовано понад 23,2 мільйона випадків COVID-19. Жертвами епідемії стали понад 804 тисяч осіб. Вилікувалися від коронавірусу майже 15 мільйонів пацієнтів.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...