Зміцнив свою скандальну репутацію: Співак Олександр Кривошапко розлучився з третьою дружиною через рік після весілля

Український співак Олександр Кривошапко розлучився зі своєю третьою дружиною Марією, з якою зіграв весілля у 2022 році. Що між ними сталося – невідомо, проте співак видалив всі спільні з нею фото з Instagram.

Відразу ж після розлучення артист закрутив новий роман. Його обраницею стала дівчина на ім'я Христина, яку він називає своїм промінчиком світла, , повідомляють Патріоти України з посиланням наУНІАН.

Цікаво й те, що дівчина також опублікувала спільне фото з Олександром. До нього вона додала такий підпис:

"Ось він – синтез мужності і ніжності. Тільки з тобою я відчуваю себе такою захищеною і коханою".

Особисте життя Олександра Кривошапка

У травні 2011 року Олександр одружився з Тетяною Денисовою, суддею шоу "Танцюють всі". Однак через численні сварки подружжя розлучилося.

Другою дружиною Олександра стала українська актриса і модель із Запорізької області Марина Кінскі. У серпні 2017 року у пари народився первісток - дочка Аліса. Але і з Мариною Олександр незабаром розлучився.

Третьою його дружиною стала косметолог Марія. Про їхні стосунки стало відомо у 2021 році, через рік вони вже одружилися. Однак за час стосунків пара розлучалася, потім знову сходилася.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...