Зморшки зникають за вісім місяців: Вчені випадково відкрили потужний засіб проти старіння

Американські вчені вже провели дослідження за участю 13 осіб старше 40 років.

Вчені випадково відкрили потужний засіб проти старіння, а крім того, воно нормалізує метаболізм, при цьому побічних ефектів не має, повідомляють Патріоти України із посиланням на Sun.

Дослідники Дрексельского університету у Філадельфії в США випадково відкрили ліки проти старіння, які позбавляють зморшок за вісім місяців і запобігають віковій зміні кольору шкіри. Для отримання позитивного ефекту крем з препаратом наносять на обличчя.

Американські вчені провели дослідження за участю 13 осіб старше 40 років. Експеримент проводили протягом восьми місяців, протягом яких випробуваним наносили на обличчя крем з рапаміцином - медичним препаратом від відторгнення органів після хірургічної операції. Після закінчення зазначеного періоду в учасників дослідження зникли зморшки і пігментні плями, а шкіра стала більш однорідною. Кожні два місяці випробовувані здавали аналіз крові. В результаті з'ясувалося, що рапаміцин змінює шкіру на клітинному рівні.

Позитивний ефект виникає, так як препарат проти відторгнення органів блокує утворення в організмі білка p16, який сприяє появі зморшок. При вживанні ліків підвищується вироблення колагену, який відновлює шкіру. Помітних змін вдалося досягти після восьми місяців використання препарату. Вчені проводять нові дослідження, щоб виявити негативні наслідки для здоров'я людини від ліків.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...