"Змусь дурня Богу молитися": У російському Омську під наглядом поліції перефарбували синьо-жовту лавку, в результаті та стала ще більш "підривною" (фотофакти)

Росіян доводять до істерики будь-які натяки на українську символіку, справа дійшла і до лавочок по дворах, пофарбованих в синій і жовтий кольори. У російському Омську через це розгорівся скандал з неочікуваним продовженням, пише Baza.

Місцеві жителі поскаржилися на появу лавочок у "ворожих" кольорах. Після скарги вуличну мебель перефарбували під наглядом поліції. Жовті елементи змінили на білий.

Однак нове поєднання кольорів теж під забороною, адже біло-синій використовують члени легіону "Свобода Росії", що складається з росіян, які воюють на боці України, що ні працввники ЖЕКу, ні путінські держиморди зразу не второпали.

Легіон "Свобода Росії" на території РФ заборонений і визнаний терористичним, а за поширення його символіки можна отримати штраф або адміністративний арешт за статтею про демонстрацію екстремістської символіки.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...