Змушували їсти фекалії та називали "проститутками": Діти із притулку на Закарпатті поскаржились на жорстокість вихователів (відео)

Керівниця закладу пов’язує скарги з тим, що “діти люблять собі нафантазувати”.

Діти запевняють, що до них погано ставляться. Фото: скріншот з відео.

В ОДА готують наказ про звільнення вихователів, котрих підозрюють у жорстокому поводженні із дітьми у дитячому притулку у Батьові, що на Берегівщині. Про це пише місцеве видання "Голос Карпат", передають Патріоти України.

У дитячому притулку навчаються близько 50 вихованців – каже в.о. керівника закладу Марта Шелемба. За її словами вихователі для доросліших дітей - не авторитет. Адже, маленьких можна ще якось організувати, а дорослі, якщо не мають настрою, їх ніяк не організувати.

5 серпня притулок відвідали слідчі Нацполіції. Журналістам вдалось записати коментарі вихованців про ставлення до себе (обережно на відео нецензурна лексика). Діти кажуть, що їх б’ють, ображають, а дівчаток називають “проститутками”. Керівниця закладу пов’язує це з тим, що “діти люблять собі нафантазувати”.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...