"Змушували повторно оплатити покупку": У Києві відомий супермаркет потрапив у скандал

Літню жінку заблокували кілька охоронців та звинуватили у спробі крадіжки.
Супермаркет "Велика кишеня". Ілюстрація: Ua-retail.com.

У Києві розгорівся скандал навколо супермаркету "Велика Кишеня" на проспекті Леся Курбаса. Одна з покупців поскаржилася на конфлікт із охороною, яка вимагала повторно оплатити покупку, передають Патріоти України.

66-річна Антоніна Смолій пробивала товар на касі самообслуговування, де можна розплатитися тільки карткою. Після оплати апарат їй не видав чек, але банк надіслав повідомлення про списання коштів, розповіла покупець у спільноті "Борщагівка" у Facebook.

Жінка відправилася додому, але її наздогнав охоронець, вказавши, що каса не видала чек. "Виявилося, на їхню думку, що я не оплатила товар на суму 374,63 грн. Ні смс банку, ні підтвердження п'яти операторів банку в телефонному режимі їх не переконали", ‒ розповіла Смолій.

За словами покупниці, розбиратися до неї вийшли четверо охоронців, які заблокували їй вихід. Смолій залишила всі покупки в камері схову і віддала ключ охоронцеві, однак жінку не збиралися відпускати.

"Тримали мене 2 години. Тільки коли прийшла грамотний змінний черговий менеджер і докопалася до суті, стоячи біля монітора хвилин 40, видала мені чек, мене відпустили, не вибачившись за їхні помилки. Один із охоронців погрожував фізичною розправою", ‒ поскаржилася жінка-покупець.

Вона також повідомила, що поліція нібито відмовилася приїжджати, почувши, що їх викликають у цей супермаркет. Пізніше Смолій додала, що після інциденту звернулася до завідуючої супермаркету, яка обіцяла розібратися з діями співробітників.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...