Змусять принести жертви богам і не тільки: На Балі визначились, як покарати росіянина, котрий осквернив голим задом священну гору

Російський блогер Юрій Чилікін буде депортований з Балі через "голе" фото на тлі священної гори-вулкану Агунг. При цьому місцева влада спочатку змусить його пройти церемонію підношення богам, щоб утихомирити їхній гнів.

Про це сам Чилікін розповів російським ЗМІ. За словами святотатця, після церемонії підношення богам Агунга, його не пускатимуть на Балі як мінімум півроку.

Блогер запевняє, що не підозрював, що знімається оголеним у священному місці.

При цьому горе-ексбіціаніст вважає, що одним із факторів скандалу нібито став негатив, що накопичився до російських туристів.

"Якби знав, не став би так робити. Я явно не хотів, щоб зіпсувався відпочинок та мої подальші плани. Поки це схоже на дурдом, вже швидше хочеться виїхати звідси".

Нагадаємо, росіянин знявся на тлі Агунга, оголивши нижню частину тіла. Відео спровокувало скандал, місцеві жителі звернулися до влади. "Жартівник" закрив свою сторінку в соцмережі, але це не допомогло. Наразі росіянин скаржиться на погрози.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...