Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у Facebook український журналіст і військовослужбовець ЗСУ Вахтанг Кіпіані, передають Патріоти України.

“Укрзалізниця наполягає – тільки викуплене купе дає підставу для проїзду з собакою, вищою за 45 сантиметрів. Чому не 40 чи 50, питання цікаве, але не зараз. Уявляючи, як пишуться рапорти і як підписуються, можу тільки уявити, що сказали б командир і фінслужба на ідею оплатити ціле купе. В перекладі на просту мову – "це твої проблеми, їдь і не компостуй мізки", – зауважив він.

За словами Кіпіані, стояння в тамбурі для військового можна було б уникнути, якби вдалося проявити більше гнучкості та поваги до людини у військовій формі. “Впевнений, що можна було пересадити одну людину на початку чи в кінці вагона "Інтерсіті" – там, де трохи більше місця – і цієї прикрої історії не було б”, – припустив він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...