"Знайдемо і помстимось!" Геращенко показав відео з місця братської могили у Мотижині (18+)

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко показав відео з місця братської могили у Мотижині. У понеділок, 4 квітня, там відвідали представники топових міжнародних засобів масової інформації, передають Патріоти України.

Геращенко наголосив, що звірствам російських окупантів немає прощення, і пообіцяв знайти їх та помститися. Відповідне відео він опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Організував виїзд журналістів топ-світових медіа до села Мотижин Бучанського району, щоб показати звірства російських ублюдків. Немає і не буде їм прощення! Ми знайдемо хто це зробив і помститься!" - наголосив він.

Геращенко також додав, що на кадрах видно тіла старости Мотижина Ольги Сухенко, її чоловіка Ігоря та сина Олександра. Про те, що вся родина, яку решити викрали 23 березня, загинула, стало відомо 2 квітня.

Нагадаєм

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...