"Знайдіть 10 відмінностей": Василіса Фролова порівняла себе до та після пологів (фото)

Українська телеведуча, модель і актриса Василіса Фролова показала себе до і після пологів. Зірка поділилася знімками, на яких позувала в однаковій картатій піжамі. Відповідний фотоколаж Фролова опублікувала на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На першому кадрі вона зображена з оголеним животом на пізньому терміні вагітності, на другому – з новонародженим сином Родіоном на руках. "Два тижні різниці", – написала Василіса.

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації Фролової. Вони засипали знаменитість компліментами. "Чудові фото на пам'ять! Ви прекрасні", "Боже, як це мило", "Краса", "Клас", – написали люди.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...