Знає, кому ось-ось народжувати: У Дніпрі кішка влаштувалася працювати "антистресом" у пологовий будинок (фото)

Періодично Маруся також полює на всіляку живність і відлякує від будівлі гризунів.

Маруся подобається усім. Фото: соцмережі.

Кішку на прізвисько Маруся "взяли на роботу" в пологовий будинок Дніпра як символ відділення і психотерапевта для майбутніх мам. Про це повідомляється на Facebook-сторінці пологового відділення 9-ї лікарні міста, передають Патріоти України.

"Здавалося б, де кішки, а де пологовий будинок? А у нас співпало... До того ж, Всесвітній день кішок. Ця чорно-біла красуня - частина нашої екосистеми. Трохи психотерапевт для вагітних, трохи провісниця (треться об ноги тих, кому ось-ось). Делікатна, мила, ненав'язлива. Періодично полює на всяку живність і відлякує від будівлі гризунів. Нещодавно написали, що в музей на роботу взяли кота. А хіба ми гірші?", - йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачки, які побували в пологовому будинку, зазначають що Маруся живе біля відділення вже давно. На їхню думку, кішка дійсно робила перебування в лікарні набагато приємнішим.

"Якби не ця красуня, я б за 7 місяців зійшла там з розуму. А так, ми разом гуляли, грали і, природно, годували цю чарівність. Лікарі боялися, що я її після виписки вкраду", - розповіла одна з користувачок.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...