"Знаєте, скільки б у мене вже було дітей від Путіна?": Великий розсмішив пародією на звернення Лукашенка до білорусів

31 березня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звернувся до білоруського народу та Національних зборів РБ, що стало приводом для запису нової сміховинної пародії від українського коміка, актора студії "Квартал 95" Юрія Великого. Артист талановито передав манеру мовлення одіозного політика, виділивши з його тригодинного монологу добірні "перли", які дещо прикрасив гумором, передають Патріоти України.

Послання від "Григоровича" Великий порівняв зі стендапом, на якому путінський міньйон багато говорив про "важливість перемир'я", про те, що "у всьому винен Захід", і, звичайно ж, про "незалежність" – яка від нього вже, по суті, не залежить. Пародією гуморист поділився на своєму YouTube-каналі.

Великий в образі Лукашенка дотепно та талановито показав спроби путініста "відбілитися" перед білорусами. "Багато хто впевнено заявляє, що Лукашенко зробив конституцію під себе. Це цілковита нісенітниця! Що означає зробив під себе? Так, я іноді роблю під себе. Особливо коли мені дзвонить Путін і просить приєднатися до спецоперації, але це моє "під себе" взагалі не схоже на конституцію... як би я не намагався", – видав "президент".

Максимально Великий розкрив тему зв'язків Лукашенка із Володимиром Путіним. Він показав, як поплічник кремлівського вождя намагається довести свою "незалежність" від російського диктатора. Ці спроби, як і в житті, виглядають вкрай смішно.

"До речі, хтось скаже, що всіма шанований Володимир Володимирович тримає мене ось тут (у кулаку – ред.). А що, якщо я скажу, що це я тримаю його зсередини за кулак?! І не просто тримаю, а стримую кожен його палець! Щоб він цим пальцем не поліз колупатися в Заході або ще, чого гіршого, не засунув його між Штатами... У багато мною шанованого Володимира Володимировича є одна характерна "черта", серед інших його "чортів" характеру, – займатися "нагибательством". Як з літерою Г у цьому слові, так і без неї. Тому щодо Росії у мене завжди є своя принципова позиція. Перевірочне слово – "причіп", – заявив "вусатий тарган".

Окремо "Лукашенко" захотів звернутися до представників російських спецслужб, а також до білоруських церковнослужителів, але потім згадав, що це "одні й ті самі люди". Порушив у своєму посланні самопроголошений президент і тему ЛГБТ. В оригіналі білоруський диктатор заявив, що "прощає дівчат-лесбійок", а ось геїв назвав "збоченцями" та "останньою гидотою".

Великий же у своїй пародії придумав для Лукашенка іншу тезу на цю тему: "Я вам так скажу: ніякої пропаганди нетрадиційних відносин у суспільстві не повинно бути. Чому? Відповідь проста – мужики не народжують. Якби народжували, у мене б уже знаєте скільки дітей було від Володимира Володимировича?"

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...