Знайома обіцяла хороші гроші: Українська заробітчанка із ризиком для життя втекла із рабства в Підмосков'ї

У Підмосков'ї українці довелося вистрибувати з вікна замкненої квартири, щоб втекти з рабства "жебраків". Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

За даними журналістів, 30-річна українка приїхала в Росію 16 травня. Її запросила 24-річна знайома, яка пообіцяла жінці хороші гроші і житло. Дівчину поселили в Люберцях разом ще з однією жінкою. Незабаром до них прийшли троє чоловіків. Вони стали погрожувати і зажадали віддати паспорти, а потім і зовсім замкнули в квартирі.
Українку змусили випрошувати у перехожих гроші, а потім віддавати їх людям, які тримали її в рабстві. Дівчина вирішила втекти і вистрибнула з вікна квартири на другому поверсі, зламавши собі два хребця. Зараз вона знаходиться в лікарні. Слідчий комітет Росії завів справу про незаконне позбавлення волі. Затримано чотирьох осіб, включаючи знайому потерпілої.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...