Знайомі все обличчя: "Квартал 95" знайшов заміну багатопрофільному Володимиру Зеленському

Після виборів президента шоумен Володимир Зеленський залишить проекти студії "Квартал 95", в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба проекту. Відзначається, що замінять Зеленського "вже відомі глядачам зірки "Кварталу".

Так, новим ведучим "Ліги сміху" стане Євген Кошовий, які також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією "Квартал 95" і Drive Production.

У "Вечірньому кварталі" з'являться учасники команди "Дніпро", актори й ведучі - Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.

Відзначається, що записи нових випусків "Вечірнього Кварталу" і "Жіночого Кварталу" відбудуться на початку травня в Туреччині.

Надалі постановкою номерів будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Що стосується проекту "Розсміши коміка", в дитячій версії Зеленського замінив Юрій Ткач.

"А ось хто займе місце Володимира в дорослій версії, стане відомо ближче до зйомок нового 16-го сезону проекту, який запланований на осінь", - йдеться в повідомленні.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...