Знайомий запросив "прогулятися": Одеситку, тіло якої знайшли у лісі на Київщині, вбили через гроші від продажу квартири (фото)

Вбивство поліція розкрила за добу.

Правоохоронці заявили про розкриття вбивства 36-річної одеситки, тіло якої було знайдено у лісі у Сквирському районі Київської області. Про це повідомили в облуправлінні Національної поліції, передають Патріоти України.

Там розповіли, що причиною вбивства жінки стала велика сума грошей, отримана нею від продажу квартири в Одесі. «Знайомий чоловік умовив її продати квартиру. А потім, зі злочинних міркувань, він призначив потерпілій зустріч у столиці, щоб забрати у неї виручені від продажу квартири гроші. До Києва він приїхав на автомобілі, і в компанії спільних друзів вони разом приїхали у Сквирський район, де чоловік напав на неї і задушив. Потім бездиханне тіло сховав у лісі», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за вкрадені гроші зловмисники ромської національності купили собі три автомобілі. Суму, через яку загинула жінка, в прес-службі МВС не уточнюють. У загиблої залишилося двоє малолітніх дітей-сиріт. Щодо організатора злочину порушено кримінальне провадження за фактом умисного вбивства (ч.2 ст.115 КК України). Максимальний термін покарання за такий злочин - довічне ув'язнення.

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...