Знайшла собі "позакласну роботу": У Німеччині вчителька працювала на пропутінський канал, вдягаючи перуку та окуляри

У Німеччині вчителька початкових класів працювала ведучою правоекстремістського пропутінського YouTube-каналу Compact TV. Вона вигадала собі нове ім'я, а щоб її не впізнали, вдягала перуку та окуляри. Про це пише німецьке видання t-online, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 29-річна вчителька початкових класів у школі в районі Меркіш-Одерланд «відпрацьовувала» на ультраправий канал, який час від часу поширював російську пропаганду та теорії змови, підбурюючи громадян проти уряду, мусульман та євреїв. У кадрі вона з'являлася у перуці та вдягала окуляри. Маскування жінці не допомогло. Її викрили і через таку «позакласну роботу» звільнили з посади.

Днями німецька газета Tagesspiegel опублікувала розслідування щодо вчительки Елізи В., яка вела програму як Анна Шнайдер в етері Compact TV. Вона розповідала про «єврейську змову» та діяльність масонів, а наприкінці січня востаннє відпрацювала як ведуча і оголосила що переходить на «роботу своєї мрії».

Після цього вона з’являлась на заходах правих екстремістів і представників ультраправої партії «Альтернатива для Німеччини». Управління з питань захисту конституції Бранденбургу, яке є контррозвідувальним органом, повідомило, що YouTube-канал Compact TV, де працювала Шнайдер, поширює теорії змови та сприяє поваленню влади.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...