Знайшла вихід: Суддя Деснянського суду Києва вирішила мобілізуватися й попросила ВРП зупинити справу щодо її п'яного водіння

Суддя Деснянського суду Києва Світлана Колегаєва вирішила мобілізуватися, але просить зупинити справу щодо її п'яного водіння. Про це пише Центр протидії корупції, передають Патріоти України.

У ЦПК нагадали, що влітку 2021 року Світлана Колегаєва на зареєстрованому на маму Audi, перебуваючи в нетверезому стані, вилетіла з дороги, знесла стовп і врізалась у дерево. Лише дивом тоді ніхто не постраждав.

В результаті Оболонський суд Києва визнав Колегаєву винною у п'яному водінні. За це суддю Деснянського суду оштрафували на 17 тис. грн та позбавили на рік водійських прав. Паралельно на неї подали скаргу до ВРП з вимогою звільнити з посади.

"Що робить суддя? Кілька днів тому вона вирішила мобілізуватись. Відповідно попросила ВРП зупинити на час дії воєнного стану розгляд дисциплінарної справи щодо неї. Попри те, що доказів того, що Колегаєва справді мобілізувалась і перебуває на полігоні адвокат не надала, члени Третьої Дисциплінарної палати ВРП одноголосно задовольнили прохання судді", - розповіли у ЦПК.

У Центрі також додали, що Колегаєва надалі зберігає статус судді і продовжуватиме отримувати суддівську винагороду. Торік вона заробила 1,3 млн грн.

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...