Знайшли аж у Слов'янську: 17-річний юнак зі Львівщини втік з дому, щоб захищати Україну

Правоохоронці порадили хлопцю на ім'я Денис почекати кілька років та здобути за цей час відповідні знання та навички.

Дениса Лагодича знайшли у Слов'янську. Фото: прес-служба нацполіції.

Правоохоронці розшукали 17-річного мешканця Пустомитівського району Дениса Лагодича у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області, передають Патріоти України.

У понеділок, 13 липня, у поліцію з заявою про зникнення свого сина Дениса Лагодича звернувся мешканець села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22:00 хлопець пішов з дому, після чого зв'язок з ним був втрачений.

Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук. І вже сьогодні, 15 липня, поліцейські розшукали хлопця у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов’янськ. За його словами, він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачений законом спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі його повернуть додому.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...