Знайшли без ознак життя: Під Херсоном аномальна спека вбила двох людей

Вчора, 6 липня, від аномальної спеки в Херсонській області померло двоє людей. Першою жертвою стала молода жінка 25 років, вона працювала в полі між Антонівкою і Садово, передають Патріоти України.

Там же, в полі, біля військової частини, її знайшли без свідомості. За попереднім діагнозом медиків, котрі констатували біологічну смерть, жінка загинула від теплового удару. Перед смертю жертва перебувала в стані агонії, викликаному тепловим ударом: висока температура тіла (40 ° С і вище), почервоніла шкіра, зниження зору, прискорене дихання, тахікардія, пульсуючий головний біль, теплові судоми і галюцинації, можливо, втрата свідомості.

Також постраждала внаслідок теплового удару могла отримати таке ускладнення як шок, що веде до розвитку набряку внутрішніх органів і мозку. А так як допомогти молодій жінці в поле було нікому, то, на жаль, і сталася трагедія.

Другою жертвою спеки став чоловік 39 років. В поле, в комбайні, на в'їзді в Приморське Голопристанського району, його знайшли без ознак життя. Медики, що приїхали, констатували біологічну смерть, також від теплового удару.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...