Знайшли бездиханним у ліжку: Шестиразовий чемпіон світу з Росії раптово помер у 30 років

Шестиразовий чемпіон світу з хокею із м'ячем Максим Ішкельдін пішов із життя у 30-річному віці, повідомляють Патріоти України.

«Сьогодні вранці, 5 червня, в Новосибірську на 31-му році життя раптово помер півзахисник національної збірної Росії Максим Ішкельдін. У шестиразового чемпіона світу уві сні відірвався тромб. Це непоправна втрата для світового хокею з м'ячем», — йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті Федерації хокею з м'ячем Росії.

Відомо, що Максима знайшли мертвим у власному ліжку. Спортсмен намагався дотримуватися режиму, не мав шкідливих звичок, любив подорожувати. Також вів особистий блог про улюблену гру.

Додамо, що Ішкельдін у складі збірної Росії вісім разів виступав на світовій першості, при цьому став шестиразовим чемпіоном та двічі завоював срібні медалі. В останньому сезоні захищав кольори красноярського «Єнісея» в чемпіонаті країни.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...