Знайшли дівчину київського "мінера" (фото)

Чоловік нібито переніс сильне потрясіння після того, як дівчина зрадила йому з іншим військовим.
Олексій Белько. Фото: соцмережі.

У мережі показали дівчину військового Олексія Белька, зрада якої нібито підштовхнула його до "захоплення" моста Метро в Києві, передають Патріоти України.

Зазначається, що дівчину звуть Альона, вона 1989 року народження. Кохана Белька також військовослужбовець. Коментувати пригоду на мосту вона відмовилася.

Нагадаємо, Белько не підпускав до себе правоохоронців на мосту і вимагав привести до нього дівчину. Чоловік кричав "Альона! Альона!". Незабаром правоохоронці повідомили, що чоловік нібито переніс сильне потрясіння після того, як дівчина зрадила йому з іншим військовим.

Джерело: ТСН.ua

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...