Знайшли із травмами голови і хребта: В Угорщині загадково загинув український заробітчанин

Труп знайшли в угорському місті Надьканіжа.
У місті Надьканіжа. Фото: Вікіпедія.

В Угорщині виявили тіло українця-водія вантажівки, який виїхав до країни працювати, повідомляють Патріоти України.

Труп знайшли в угорському місті Надьканіжа. За словами представника прокуратури Чаба Піргера, зараз партнер по роботі українця знаходиться під кримінальним наглядом через дивні обставини справи.

Зазначають, що двоє водіїв-українців були на базі відпочинку поблизу Надьканіжі в кінці минулого тижня. Одного з них виявила поліція поряд з фурою мертвим, у чоловіка зафіксували значні травми голови і хребта.

Водій іншого транспортного засобу говорить, що побачив свого колегу, коли той лежав на землі. Однак він подумав, що чоловік просто спить, тому не викликав ні поліцію, ні швидку допомогу.

Зараз 37-річного українського водія звинувачують в ненаданні допомоги. Поки триває слідство він не має права виїхати за межі країни і повинен залишитися на службовій квартирі в Будапешті, яку надає його роботодавець з Угорщини, додав представник прокурора.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає