Знайшли мертвою зі слідами ножових поранень: В Італії жорстоко вбили 23-річну біженку з України

В Італії знайшли мертвою 23-річну українку Анастасію Алашрі, яка в березні втекла в цю країну разом зі своїм чоловіком і трирічним сином. Останнього поліція затримала за підозрою у вбивстві жінки. Біженка з України померла від ножових поранень, повідомляє італійське видання Corriere Bologna, передають Патріоти України.

Анастасію знайшли мертвою зі слідами трьох ножових поранень вранці в понеділок, 14 листопада, в сільській місцевості Вілла Джулія поблизу Фано (провінція Пезаро-Урбіно). Днем раніше, 13 листопада, Анастасія не вийшла на роботу (вона працювала офіціанткою в місцевому ресторані).

У злочині підозрюють її колишнього чоловіка - 32-річного єгиптянина. Встановлено, що в останні місяці стосунки між ними ставали все більш конфліктними, тому жінка хотіла розлучитися.

11 листопада Анастасія звернулася в поліцію, щоби подати заяву про насильство в сім'ї. Пізніше вона переселилася до свого друга і колеги по роботі, з яким, як пишуть італійські видання, "хотіла побудувати нове життя".

"У неділю вона повернулася в будинок, щоб забрати особисті речі. Там зустрілася з колишнім. Між ними зав'язалася сварка. З того часу новин від неї не було", – йдеться у повідомленні.

Про зникнення Анастасії заявив її друг. Підозрюваного чоловіка українки вистежили на залізничному вокзалі Болоньї. Ймовірно, він намагався покинути територію Італії, адже на той час йому вже повідомили про підозру у жорстокому поводженні в сім'ї.

Під час допиту він дав свідчення, які дозволили знайти тіло Анастасії, сумки з жіночим одягом і два ножі.Прокуратура Пезаро змінила звинувачення єгиптянину на підозру у вбивстві. Чоловіка заарештували. Анастасія працювала в "Остерії від Пеппи " – ресторані, який з 2018 року внесений до путівника Мішлена.

"Ми дізналися про смерть Анастасії Алашрі, яка з травня працювала офіціанткою в нашому ресторані в Фано. Ця новина шокувала нас, адже дівчина була дуже хорошою і відданою роботі. У вільний час вона давала уроки гри на фортепіано. Музика була її великою пристрастю. Висловлюємо глибокі співчуття. Анастасія назавжди залишиться в наших серцях", – написали колеги і власники закладу про українку. Трирічний син залишився Анастасії залишився сиротою.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...