Знайшли на грудях у матері: На місці катастрофи літака в Казахстані поліцейський врятував немовля (відео)

Стан 9-місячної дитини стабільний, вона була госпіталізована в дитячу лікарню.

Немовля дивом не постраждало в авіакатастрофі. Фото: скріншот з відео.

На місці аварії пасажирського літака 27 грудня в Казахстані вдалося врятувати немовля. Дитину з під уламків витягнув поліцейський Жаксилик Султанов. Хлопчик лежав на грудях у своєї важко травмованої матері, повідомляють Патріоти України із посиланням на Tengrinews.

"Там лежала жінка з відкритим переломом ніг. Вона не плакала. Напевно, тому, що була в шоковому стані. У неї на грудях лежав хлопчик, вона притримувала його лівою рукою, права рука була травмована. На казахському я їй сказав, що візьму дитину і передам в швидку. Вона моргнула очима, давши схвалення, після чого жінка заплакала", - розповів поліцейський.

Після цього він передав немовля лікарям швидкої допомоги. Відомо, що стан 9-місячної дитини стабільний, вона була госпіталізована в дитячу лікарню. Батьки хлопчика знаходяться у важкому стані.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...