Знайшли напівживу в лісі: На Київщині чоловік побив роботодавицю та викрав її авто (фото, відео)

Нападника затримали на одній з сільських доріг області.

Під Києвом чоловік побив роботодавицю та викрав авто. Фото: прес-служба Нацполіції.

У суботу, 21 грудня, в Макарівському районі під Києвом, біля села Мотижин, мисливці знайшли тяжко побиту жінку, над якою познущався її колишній робітник. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції У Київській області, передають Патріоти України.

Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій: 45-річна киянка приїхала в дачний будинок на Макарівщині і ввечері планувала повертатися додому. Чоловік, який працював у них раніше на будівництві, попросився у жінки поїсти і підвезти його до столиці. Господиня пригостила його і погодилася підкинути.

Як тільки вони сіли в автомобіль, чоловік накинувся на жінку, жорстоко побив і напівживу викинув у лісі. Після чого сів за кермо "Акура" і зник у невідомому напрямку.

Для пошуків злочинця правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення". Нападника затримали на одній з сільських доріг області. Після того як поліцейські попередили про можливе застосування зброї, чоловік зупинив машину. За фактом злочину порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...