"Знайшли патрони та вибухівку": Спільника луцького терориста затримали в іншому кінці країни

Арсен Аваков охарактеризував терориста як "неврівноважену людину, яка придумала помсту усьому світу".

У Харкові затриманий спільник терориста Максима Кривоша ("Плохого"), який 21 липня захопив заручників в Луцьку. Про це повідомив глава МВС України Арсен Аваков на брифінгу в Луцьку, передають Патріоти України.

"Його спільники затримані, один з них в Харкові, там знайдено патрони, вибухівку", - сказав глава МВС. Аваков охарактеризував терориста як "неврівноважену людину, яка намалювала собі світ, придумала помсту світу".

Глава МВС розповів, що терорист стріляв в заступника начальника Нацполіції Євгена Коваля - куля пройшла від нього в 15 сантиметрах. Під час передачі заручникам у автобусі упаковки води, яку поніс Коваль, терорист вистрілив у скло в метрі від заступника голови Нацполіції Євгена Коваля. Правоохоронець різко відвернувся, ймовірно, через осколки, що летіли йому в обличчя.

Також Коваль заявив, що терорист Максим Кривош сам здався правоохоронцям - вийшов з автобуса і ліг на землю.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...