Знайшли передсмертну записку: Нові подробиці про бізнесмена, який застрелився в Харкові

Правоохоронці встановлюють деталі загибелі харківського бізнесмена, За даними ЗМІ, руки на себе наклав Олег Привалов. Він застрелився 17 вересня у власному ресторані "Чилі", передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, у помешканні чоловік залишив передсмертну записку. У ній він просить вибачення за скоєне. У поліції розповіли, що підприємець вистрілив собі у голову з помпової рушниці. Зброя була офіційно зареєстрована на загиблого.

Наразі на місці події працюють правоохоронці. Вони збирають докази та опитують свідків.

Загибель Привалова: головне

  • Привалов володів у Харкові 2 закладами громадського харчування. Він обрав цей вид бізнесу, оскільки любив готувати та створювати авторські рецепти.
  • За даними ЗМІ, бізнесмен мав заборгованість за оренду. Мовиться про заклад Bono. Привалов начебто мав конфлікт із власницею приміщення.
  • Бізнесмен застрелився 17 вересня.
  • На місце події відразу прибули правоохоронці. Територію навколо закладу обгородили.
  • На своєму сайті Привалов розповідав, що є багатодітним батьком. А також – архітектором, ресторатором, художником, меломаном та автолюбителем.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...