Знайшли собаку, якого нардеп Брагар пропонував продати, щоб пенсіонерка заплатила собі за комуналку (оновлено)

Песик виявився зовсім не елітної породи. 14-річний пухнастий та дрібний Шарик майже сліпий. Можливо сам зарозумілий "слуга" схоче запропонувати бідолашній жінці таку ціну, щоб покрити витрати на газ? Але 67-річна пенсіонерка не готова продавати друга.

ЗМІ показали собаку, господині якого нардеп Євген Брагар пропонував продати тварину, щоб розплатитися за газ. Фото песика виклав телеграм-канал Pavlovskynews, передають Патріоти України.

Як видно з фото, песик виявився звичайним, породи «двортер'єр». «Знайшли собаку, якого радили продати пенсіонерці. Пес виявився явно не елітним. Не продавайте і не віддавайте друзів!» - підписав автор першого фото.

Старий собака живе в селі Аджамка Кропивницького району, Кіровоградської області. Його господиня - Любов Павлівна Колючий, котра, до речі, на парламентських виборах голосувала за "Слугу народу". Тепер жалкує. Місцеві жителі зібралися в неділю, 2 лютого, в селі і вимагають вибачень від народного депутата.



Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...