Знайшли сплячим біля тіла жертви: У Росії п'яний депутат-комуніст забив інваліда до смерті (фото)

Ільфат Тутхнєєв (ліворуч) і Олександр Котелевський. Фото: соцмережі.

У республіці Башкортостан знайшли мертвим інваліда Ільфата Тутхнєєва, у вбивстві якого підозрюють депутата від КПРФ Олександра Котелевського. Про це пише Telegram-канал "Силовики", передають Патріоти України.

За даними журналістів, 38-річний Ільфат Тутхнєєв був до смерті побитий депутатом Мелеузівської міськради від партії КПРФ Олександром Котелевським.

"У загиблого в декількох місцях був зламаний хребет, ребра, проломлений череп. Причина звірства депутата-комуніста поки невідома, є відомості, що він в ту ніч працював на лісопилці над його замовленням", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного у вбивстві інваліда затримали в момент, коли він спав поруч з жертвою. На одязі депутата від КПРФ виявили плями крові. У вбитого Ільфата Тутхнєєва було двоє дітей, а депутат Олександр Котелевський під час затримання погрожував поліцейським тим, що у нього депутатська недоторканність і з силовиків "злетять погони".

"За фактом вбивства органами СК РФ по РБ порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого)", - додали в Telegram-каналі.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...