Знайшли тільки гаманець із паспортом та пов'язку на голову: На Волині загадково зникла 17-річна студентка

У Волинській області тривають пошуки 17-річної студентки із села Седлище, яка загадково зникла 17 лютого під час відпочинку з друзями в лісосмузі поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району. Пошуковці знайшли речі дівчини: її гаманець з ID-паспортом та пов'язку на голову. Про це повідомила в коментарі “Суспільному” інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, передають Патріоти України.

"Пов'язку її знайшли біля болота, і гаманець із паспортом, але не все разом. Зараз там просто болото, вода прибула. Оперативники вже орієнтуються, де її шукати. Водолази пошукові роботи проводити не можуть, бо всюди болото і там неглибоко", — сказала вона.

За словами працівниці поліцейської пресслужби, пов'язку знайшли орієнтовно за 50 метрів від пальта, яке раніше, наприкінці лютого, в лісі виявили оперативники.

Пошуками студентки займаються не тільки правоохоронці, але й військові, прикордонники, лісівники та місцеві жителі. Територію пошуку постійно розширюють, відпрацьовуючи зони місцевості за картою, зокрема пошуковці обстежили річку Стохід та дно водойми.

Про зникнення дівчини повідомили 17 лютого о 17:17. Вона залишила свій телефон в автомобілі, яким разом з друзями приїхала на відпочинок, та пішла в невідомому напрямку.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...