Знайшли у вигрібній ямі: У Харківській області за загадкових обставин загинула фельдшер швидкої допомоги (фото)

Фельдшер швидкої допомоги знайшли у вигрібній ямі в селі Манченки. На тілі загиблої були відсутні ознаки насильства. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Тіло жінки у вигрібній ямі на території будинку знайшли її родичі та повідомили в поліцію 24 вересня близько 11 вечора.

Поліцейські, які прибули на місце інциденту, знайшли жінку без ознак життя в ямі, частково прикритій пластиковою кришкою. На тілі загиблої не було видимих слідів насильства. Його направили на експертизу.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України з відміткою "нещасний випадок". Поліція встановлює обставини трагедії.

Колега загиблої Денис Олегович у Facebook повідомив, що жінку звали Тамара Гайворонська, вона до самої пенсії працювала фельдшером і врятувала чимало життів.

"Попри те, що Тамара Михайлівна була фельдшером, а не лікарем, її знань і навичок вистачило б на лікарський диплом – завжди намагалася по максимуму надати допомогу, призначити лікування. Це був фахівець, який не просто "довозив до лікарні". Це був справжній фельдшер швидкої допомоги, кваліфікація якого викликала повагу у всіх, кого я знаю", – йдеться в повідомленні.



Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...