Знайшли в калюжі крові: Відомий діджей трагічно загинув, рятуючи подругу

Діджей Адам Скай (Adam Sky)

Австралійський діджей Адам Ніт, який був відомий під псевдонімом Адам Скай (Adam Sky), трагічно загинув у готелі на Балі, намагаючись врятувати свою подругу. Музикант помер у віці 42 років, повідомляють Патріоти України.

Дівчина, яка відпочивала разом з Адамом на Балі, випала з балкона номера і зламала ногу. Чоловік кинувся допомагати їй, але з розгону врізався у скляні двері. В результаті отриманих травм та істотної втрати крові Ніт помер. Інформацію підтвердили на офіційній сторінці діджея у Facebook.

Трагічний інцидент стався ще ввечері, 4 травня, однак про деталі стало відомо лише за кілька днів. Чоловіка виявили всього в крові з величезними рваними порізами на тілі. Втрата крові виявилася фатальною.

"Із великим сумом ми можемо підтвердити, що Адам загинув під час спроби допомогти подрузі, яка отримала кілька переломів на Балі 4 травня 2019. Родичі і друзі Адама вирушили на Балі. Ми просимо вас поважати почуття його близьких і дотримуватися конфіденційності доти, доки ми не оприлюднимо всі деталі трагедії", — написали в соціальній мережі.

Зазначимо, Адам Ніт родом з Австралії, він понад 15 років виступав під псевдонімом Adam Sky. Музикант кілька років тому заснував свою музичну студію в Індонезії, де і проживав більшу частину часу. У 2018 році посів третє місце в рейтингу кращих діджеїв Азії. У Адама було близько мільйона підписників у Facebook і майже 40 тисяч фанатів в Instagram.

Фото з місця трагедії


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...