Знайшли з посмішкою на губах: На Вінничині жорстоко вбили росіянина, який воював в "Азові"

Максим Трикоза вступив до складу "Азову" 1 вересня 2015 року як волонтер-інструктор і отримав позивний «Войдан».

Мешканці околиць Вінниці виявили тіло людини зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляє Телеграм-канал «Черговий ООС», передають Патріоти України.

Співробітники поліції, які приїхали на місце події, встановили особу вбитого. Ним виявився Максим Трикоза, 36-річний громадянин РФ, який воював у складі батальйону «Азов». «Очевидці повідомляють: чоловік був жорстоко вбитий. Йому було завдано численних ножових поранень, перерізане горло, а сам він лежав із застиглою усмішкою на обличчі. Злочин сталося в ніч з 13 на 14 січня», - йдеться в повідомленні.
Прес-служба полку «АЗОВ» підтвердила подію. Там же розповіли, що Максим вступив до складу батальйону 1 вересня 2015 року як волонтер-інструктор і отримав позивний «Войдан». Молодий чоловік спеціалізувався на холодній зброї та інших видах озброєння і зарекомендував себе відповідальним і дисциплінованим, завжди мав професійний підхід до будь-якої справи.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...