Знайшли з проломленими головами, нині в комі: У Києві по-звірячому побили ветерана АТО і його дружину

У Києві в ніч на 10 листопада в під'їзді власного будинку жорстоко побили ветерана війни на Донбасі Ігоря Панова (позивний "Хан") і його дружину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Тетяна Руденька, передають Патріоти України.

Пару, як уточнила вона, знайшли сусіди на сходах між поверхами без свідомості. У обох були проломлені голови. При цьому мешканці будинку, попередньо, не чули звуків боротьби або конфлікту.

Постраждалих терміново госпіталізували в 17-у клінічну лікарню і прооперували. Чоловік і жінка знаходяться в комі та на апаратах штучної вентиляції. За словами Руденької, у Панова критичний стан.

"АТОвець, наш Захисник, наш великий добряк! Знаю його з 2015 року. Боєць легендарного 90-го батальйону!" – написала волонтер.

Під час трепанації черепа у "Хана" почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Лікарі зробили йому 16 переливань, дружині – трохи менше. Чоловікові також постійно вводять адреналін, а лікарі відмовляються робити прогнози.

"У Оксани стан дещо краще. Вона реагує на подразники. Стан стабільно важкий", – додала волонтер. У мережі почався збір коштів і донорської крові для лікування постраждалих.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...