Знайшли за 6 днів голодним і з лихоманкою: Підліток настільки захопився грою у хованки, що опинився в іншій країні (відео)

Підліток із Бангладеш грав у піжмурки і замкнувся у вантажному контейнері, де вирішив заховатися. Втім, він випадково замкнувся усередині і заснув, а судно з контейнером попрямувало до Малайзії. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на міністра внутрішніх справ Малайзії, передають Патріоти України.

Виявилося, що 15-річний Фахім грав у хованки у портовому районі Чіттагонга на південному сході Бангладеш. Граючи в хованки, підліток вирішив сховатися у транспортному контейнері. На жаль, він випадково замкнувся усередині і був таким втомленим, що заснув там.

У цей час металевий резервуар був занурений на комерційне судно, яке прямувало в Куала-Лумпур, Малайзія. Зрештою, за 6 днів 15-річного підлітка звільнили зі схованки. Він був за 3,6 тис. кілометрів від будинку. "Ось як хлопчик опинився тут", - розповів міністр внутрішніх справ Малайзії Датук Сері Сайфуддін Насутіон Ісмаїл.

Тим часом у соціальних мережах розповсюдили відео, на якому хлопчик виходить із контейнера в Малайзії. На його обличчі велике здивування. Навколо зібралися портовики. Хлопчик голодував і мав лихоманку. Його доправили до найближчої лікарні для обстеження.

Поліцейські спочатку розпочали розслідування торгівлі людьми. Однак під час розслідування було підтверджено, що жодного злочину не було скоєно і що 15-річний підліток опинився у Малайзії випадково.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...