Знайшов, на чому "заробити": Чоловік хотів вивезти до Молдови кілька мільйонів російських рублів, схованих у шкарпетках (фото)

На Одещині у чоловіка знайшли 2,5 млн російських рублів, які він намагався вивезти до Молдови в шкарпетках, інформують Патріоти України.

Як повідомила прес-служба Одеської митниці, громадянин України намагався вивезти 2,5 млн російських рублів до Молдови через пункт пропуску "Старокозаче". "Незважаючи на наявність валюти, що значно перевищувала еквівалент 10 тис. євро, який не потребує письмового декларування, він для проходження митного контролю обрав "зелений коридор". Готівкові кошти знайшли одеські митники спільно з прикордонниками під час митного огляду особистих речей громадянина та його легковика", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, 2,5 млн рублів (за курсом НБУ, понад 1,3 млн грн або 33,3 тис євро), чоловік спакував у шкарпетки та загорнув у поліетиленовий пакет. Пакунок він ретельно сховав під заднім сидінням автомобіля.

Доступ до валюти став можливим тільки після відкидання сидіння. За фактом приховування від митного контролю валютних цінностей митниками складено протокол про порушення митних правил. Готівкові кошти вилучено. Справу буде скеровано до суду.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...