Знайшов останній спочинок: Прах загиблого на Донбасі медика ЗСУ розвіяли над Дніпром в Україні та Білорусі (фото)

Прах загиблого на Донбасі медика ЗСУ Миколи Іліна, згідно з його заповітом, розвіяли над Дніпром в Україні та на його батьківщині в Білорусі. Крім того, частину праху відвезуть в Естонію, громадянином якої був Герой. Як пише "Радіо Свобода", 24 липня останнє бажання Іліна його родичі виконали в Україні, а 26 липня - у Могильові, де чоловік жив із матір'ю до 2006 року. У Білорусі попрощатися із загиблим воїном прийшли і його соратники за опозицією, передають Патріоти України.

Адже до війни на Донбасі Ілін брав участь в опозиційних молодіжних організаціях "Молодий фронт", "Зубар". Після мітингу 2006 року він виїхав до України в надії отримати громадянство, але не зміг цього зробити.

З України за допомогою українських добровольців Герой переїхав до Естонії. Там він вивчав медицину, але повернувся в Україну, щоб допомогти в боротьбі за її територіальну цілісність.

"Я була дуже горда, коли в мене був хлопчик, і молилася за всіх дітей, яких чекають мами. Але мій Микола залишив мене. Я не можу повірити, що в мене його більше немає", – сказала після молебню мати загиблого медика Ірина Михайлівна.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...