Знайти такий - велике везіння: У Карпатах гірський рятувальник "вполював" 2-кілограмовий білий гриб (фото)

Своєю знахідкою поділився у соцмережі керівник Чорногірського пошуково-рятувального поста на горі Піп Іван Чорногірський, фотограф і краєзнавець Василь Фіцак. Фото гриба пан Фіцак опублікував на своїй фейсбук-сторінці, передають Патріоти України.

За словами гірського рятувальника, 2-кілограмовий білий гриб йому вдалося знайти в Осмолоді Перегінської громади на Івано-Франківщині.

Насправді знайти гігантського "здорового" білого гриба – велике везіння, пишуть "Вікна". Такі гриби трапляються дуже рідко. Зазвичай, більшість грибів ростуть до шести днів, досягаючи середніх розмірів до одного кілограма. Після дозрівання спорів гриби відмирають і швидко псуються.

"Це так не працює": Бойовий медик різко висловився про мобілізацію в Україні

субота, 19 жовтень 2024, 23:40

Більшість цивільних українців неготова поступатися Росії територіями і водночас неготова брати безпосередню участь у війні. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua. Військовий розповів, що незадово...

На працівників ТЦК знайшли управу? Новий наказ Міноборони має обмежити незаконний тиск на військовозобов'язаних

субота, 19 жовтень 2024, 23:25

В Україні уповноважені представники Терцентрів комплектування і соціальної підтримки тепер зобов'язані перевіряти військово-облікові документи з відеофіксацію. Він буде в нагоді, якщо сторонам доведеться доводити застосування протиправних/невідповідних...