Спеціально для ледарів: Жінка знайшла у власному будинку дуже незвичний пристрій (фото, відео)

Здається, люди минулого точно знали, як позбавити себе від зайвої роботи.

Мешканка Сан-Франциско орендувала будинок, побудований в ХХ столітті, і побачила на стіні дивний важіль, про призначення якого не здогадувалася. Незважаючи на вік, механізм працює як годинник, і це справжня знахідка для ледарів, зазначають Патріоти України.

Здається, люди минулого точно знали, як позбавити себе від зайвої роботи. Тесса Маклін переїхала в будинок, споруджений у минулому столітті, і звернула увагу на одну особливість житла, адже в старих будівлях людей часто чекають сюрпризи. Нагорі сходів, які ведуть на другий поверх, є ручка, вмонтована в стіну. Жінка так і не зрозуміла, з якою метою придумали цей пристрій, тому вирішила діяти по-старому - просто потягнула за важіль.

А далі сталася магія поза Хогвартса. Як тільки американка потягнула ручку вниз, вхідні двері відчинилися. Повне відео про те, як працює цей механізм, ви можете побачити нижче - Тесса опублікувала його в своєму твіттер-акаунті.

Ролик, знятий жінкою, привернув увагу журналістів порталу SFgate, які вирішили розібратися в цьому питанні. Вони зв'язалися з Робом Томпсоном - директором компанії з реставрації старовинних будівель. За словами чоловіка, подібні важелі часто зустрічаються в будинках, побудованих між 1880 і 1930 роками.
Сім'ї, які не могли дозволити собі прислугу, робили ці механізми з однією метою: відкрити двері, не спускаючись з другого поверху. Зручно - по сходах не потрібно бігати. Середній клас теж хотів жити в розкоші, але жили вони простіше. У них не було слуг, які відкривали двері гостям, і вони користувалися цими важелями.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...