Знаменитого композитора Поклада влада привітала із 80-річчям... смс у Вайбері

Офіс президента вирішив привітати знаменитого українського композитора Ігоря Поклада із днем народження повідомленням у месенджері Viber. Народний артист України 10 грудня відзначатиме ювілей – йому виповниться 80 років. Про це дружина маестро Світлана Поклад написала на своїй сторінці у Facebook у середу, 8 грудня, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що вранці їй зателефонували представники ОП та запитали, чи є у неї Viber. Вони додали, що президент написав композитору листа на честь його дня народження, і попросили Світлану роздрукувати його. "От ми й догребли до моменту, коли Поклада президент смскою вітає. Смскою! Президент! Поклада!" – обурилася вона.

Вона також звернулася особисто до глави держави та наголосила, що таким вчинком він образив знаменитого композитора. Поклад нагадала, що колишні президенти вітали артиста особисто, якщо були в країні, а якщо ні, то приїжджали помічники чи міністри із квітами та орденами.

"Дякую! Тут буде, кому привітати. Слава Богу, він не для Офісу президента писав, а для людей. Головне забула сказати – у Поклада кнопковий телефон. Тож ваша геніальна ідея з Viber померла. Він ваше привітання не побачить", – сказано у повідомленні.

У коментарях до посту Світлани користувачі мережі її підтримали та зазначили, що таке ставлення влади до відомого композитора є несправедливим.

"Мені боляче, на душі боляче. І хочеться ревіти. Така дика несправедливість", "Немає слів", "Надрукуй привітання", "Це жесть", "Яка біда", "У нього є інші герої, такі як Потап і Монатік!", "Незалежно від президентів, Поклад залишиться Покладом – скромним і великим художником, майстром, сином країни! Улюбленим композитором для народу!", "Яка ж цинічність, яка безмежна дволикість і неосвіченість нинішнього уряду", – писали у мережі.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...