Знаменитому британському голкіперу забили ударом головою майже з 40 метрів (відео)

Мало чим, здавалося, примітний матч чергового туру першості Північної Ірландії з футболу між 23-разовим чемпіоном країни «Глентораном» і «Данганнон Свіфтс» опинився в центрі уваги британських ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Це сталося завдяки голу-красеню який вже на 4-й хвилині зустрічі забив форвард господарів поля Рорі Доннеллі в ворота колишнього голкіпера «Манчестер Юнайтед» (а ще «Вест Хем», «Рейнджерс», «Оденсе» та «Олімпіакоса») Роя Керролла.

Під час атаки господарів поля 43-річний екс-чемпіон Англії та Греції Керролл на досвіді вибіг за межі штрафного майданчика і головою вибив м'яч подалі від своїх володінь, здавалося, розрядивши обстановку. Але, на жаль для досвідченого стража воріт і його команди, на шляху м'яча опинився височенний нападник «Гленторана» Донеллі, який точним ударом головою майже з 40 метрів вразив «рамку», яку залишили без догляду.

«Голова молотка», — жартома підписав в Twitter відео з голом Рорі Доннеллі.

До речі, в довгій професіональній кар'єрі екс-голкіпера збірної Північної Ірландії Керролла всяке траплялося. Досить згадати його ляп в поєдинку англійської прем'єр-ліги «Тотенхем» — «Манчестер Юнайтед» в 2005-му. Тоді після удару Педру Мендеша практично з центра поля воротар настільки невдало зловив м'яч, що той прошмигнув за лінію воріт. Щоправда, той гол, до обурення гравців і вболівальників «Тотенхема», «сліпі» судді не зарахували, але, осад, як то кажуть, залишився.

Що ж стосується поєдинку «Гленторан» — «Данганнон Свіфтс», то 29-річний Доннеллі в першому таймі забив в ворота гостей ще один м'яч, і белфастці в підсумку здолали аутсайдера ліги — 2:0.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...