Знаменитий футболіст влаштував майстер-клас з володіння м'ячем у кабінеті президента Польщі

Президент Польщі Анджей Дуда вручив капітану національної збірної орден Відродження Польщі 3-го класу - Командорський хрест.

Кращий футболіст світу минулого року, форвард «Баварії» Роберт Левандовскі після прибуття в табір збірної Польщі перед матчами відбору ЧС-2022 отримав високу державну нагороду, передають Патріоти України з посиланням на польські ЗМІ.

Президент Польщі Анджей Дуда вручив капітану національної збірної орден Відродження Польщі 3-го класу - Командорський хрест. «Ви чудово представляєте Польщу, завжди підкреслюєте своє походження. Дякую вам за це як президент Республіки Польща. Ви предсталяєте всіх нас, приносите Польщі славу. Ви капітан збірної, у вас патріотичні погляди, які ви демонструєте. Велике вам спасибі за все це. Левандовскі - людина, яка робить планомірну роботу, до якої додається величезний талант. У світі багато талановитих людей, але мало хто грають так, як Роберт Левандовскі», - заявив президент Польщі Анджей Дуда.До речі, після вручення нагороди футболіст вручив першій леді країни Агаті Корнхаузер-Дуді букет квітів, а також побував у кабінеті глави держави і прямо там влаштував майстер-клас президенту Польщі та його дружині.Нагадаємо, що в минулому сезоні Роберт Левандовскі виграв з «Баварією» Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу, а в нинішньому з 35 (!) м'ячами впевнено очолює бомбардирські перегони Бундесліги.

Уточнимо, що орден Відродження Польщі - польська нагорода, заснована 4 лютого 1921 року й вручається за видатні заслуги у військовій та цивільній сферах. Орден Відродження Польщі має п'ять класів, третій з яких - Командорський хрест.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...