Знаряддя тортур? - У Дніпрі встановили антивандальну лавочку (фотофакт)

Місцеві вважають, що річ надійна, можна запускати в масове виробництво.

Мешканці багатоквартирних будинків не з чуток знають, що таке п'яні компанії, що кричать під вікнами вночі. А вже якщо біля під'їзду стоїть лавочка, її обов'язково окупують бездомні, випиваки, наркомани або розламають хулігани, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.
Своє місце відпочинку мешканці дніпровської багатоповерхівки на вулиці Суворова вирішили убезпечити, але, судячи з усього, трохи перестаралися. Як кажуть городяни, лава вийшла не просто антивандальна, вона більше схожа на середньовічне знаряддя тортур.
Щоб ніхто не зміг сісти, лавка закривається на амбарний замок, краі щедро всіяні гострими шипами та киями. Замок, до речі, теж вкрасти не вийде, він приварений до ланцюга.
Видно, що лава хоч і старенька, але її ретельно бережуть, періодично підфарбовують.
- Страшно навіть уявити пенсіонерів, які відпочивають на цій лавочці, - жартують дніпряни. - "Наркомани" і "повії" їх, напевно, десятою дорогою обходять. А якщо серйозно, у кого знаходиться ключ від лавки? Може, всім дублікати зробили і кожен повинен зі своїм ключем приходити?
Деяким ідея такої антивандальної лавки дуже сподобалася. Мовляв, гарне виконання: на спинку не сядуть, ногами не залізуть. Можна в масове виробництво запускати.
- Людей зрозуміти можна. Якщо вечорами або рано вранці там збираються алкаші, то це мало приємно, - підтримують авторів лавки городяни. - У нас у дворі стояла лавка зі столом, там постійно нічні гулянки були. Поки хтось із мешканців солідолом все не вимазав.
Хоча знайшлися і ті, хто вважає закриту на ключ лавку жлобством. Кажуть, діти можуть поранитися або людина вночі випадково на стирчать цвяхи наткнеться.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...