"Знатний аватар, вигнали із ЗСУ": Несподівані дані про одного з учасників простестів у Нових Санжарах

Правопорушник вибачився за свою ганебну поведінку і висловив бажання попросити у поліцейського вибачення особисто.

Один з учасників заворушень 20 лютого в Нових Санжарах, який грубо поводився стосовно співробітників поліції і називав себе учасником бойових дій, був відправлений з навчань в зоні АТО за систематичне пияцтво. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штірліц, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте воєваку, який кидався на Олександра Нетребка в Санжарах і пропонував йому поїхати в окопи? Ору вголосину... Воєвака, як виявилося, знатний АВАТАР, його вигнали з ЗСУ відразу після навчань", - зауважив блогер, опублікувавши скрін відповідного документа.

Судячи з опублікованої інформації, житель Нових Санжарів на ім'я Костянтин не приймав участі в АТО, тому що був відправлений додому через зловживання алкоголем.

Раніше на Facebook-сторінці Національної поліції України з'явилося відео, в якому згаданий Костянтин приносить свої вибачення перед співробітниками поліції, зокрема перед поліцейським Олександром Нетребко - бойовим офіцером, який нагороджений кількома високими нагородами.

Правопорушник вибачився за свою ганебну поведінку і висловив бажання попросити у поліцейського вибачення особисто. За його словами, перед акцією протесту він також вживав алкогольні напої.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...