Знепритомніла на очах свого хлопця: Дівчина померла через укус комара в лоб

У Великій Британії дівчина померла після того, як її вкусив комар прямо в лоб. Виявилось, що він переносив небезпечну інфекцію, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Трагічний випадок

21-річну британку з Бері-Сент-Едмундс, графство Саффолк вкусив комар, який переносив смертельну інфекцію – збудник хвороби потрапив у кров і дуже швидко дістався мозку. Померлу звали Оріана Пеппер, вона була пілотом-стажером. Дівчина вирушила до Антверпена, щоб скласти іспити і там її в лоб вкусив комар.

Як розвивалось захворювання

Незабаром вона потрапила до лікарні, де лікарі прописали їй антибіотики. Ліки не спрацювали – стан дівчини погіршувався, через два дні вона знепритомніла на очах свого бойфренда.

Чоловік відвіз її до лікарні, і трохи менше, ніж за два тижні дівчина померла. Розтин показав, що смерть настала через септичну емболію.

Старший коронер Саффолка Найджел Парслі пов'язав її смерть із комаром. "Інфекція проникла у шкіру Оріани після укусу комахи. Потім вона потрапила до сонної артерії та призвела до септичної емболії (гостре закриття просвіту кровоносної судини) у її мозку", – заявив експерт. Він додав, що раніше з подібним на практиці ніколи не стикався.

Які хвороби можуть переносити комарі

Серед ключових інфекцій, які можливі при контакті з комарами:

  • туляремія;
  • малярія;
  • арбовірусна інфекція;
  • дирофіляритоз;
  • сибірка (скоріше теоретично).

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...