Знепритомніла на уроці фізкультури: У Полтаві померла 10-річна школярка, зусилля лікарів були марні

У середу, 15 вересня, в реанімації Дитячої обласної лікарні померла 10-річна дівчинка. За попередньою інформацією слідства, дитина навчалася в ліцеї №33 Полтавської міської ради, передають Патріоти України.

Як повідомили в пресслужбі поліції Полтавської області, дівчинці стало зле на уроці фізкультури і вона знепритомніла.

Медпрацівник школи та вчитель фізкультури одразу розпочали реанімувати школярку і викликали швидку допомогу. Швидка, яка приїхала на виклик, госпіталізувала дитину до лікарні, але, на жаль, врятувати життя дівчинки не вдалося. Обставини та причина смерті дитини встановлюються.

За цим фактом слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...