Знепритомнів під час матчу: 21-річний футболіст помер дорогою до лікарні

Івуарійський захисник футбольного клубу "Расінг Абіджан" Мустафа Сілла трагічно помер у віці 21 року. Про це повідомила пресслужба клубу з чемпіонату Кот-д'Івуару, передають Патріоти України.

Мустафа знепритомнів під час матчу місцевої ліги проти "Сола". Гравці обох команд одразу взялися надавати постраждалому екстрену медичну допомогу.

На жаль, врятувати молодого футболіста не вдалося. Президент клубу Логоссіна Сіссе розповів, що Сілла помер дорогою до лікарні. Сілла виступав за "Расінг Абіджан" від вересня минулого року. У таблиці Ліги 1 Кот-д'Івуару команда померлого гравця наразі посідає сьоме місце.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...