"Знесло частину голови": Спливли нові подробиці загиблі екс-міністра Кутового

Тіло загиблого в авіакатастрофі в Оржицькому районі на Полтавщині 21 жовтня колишнього міністра аграрної політики Тараса Кутового доставили в Лубни на судмедекспертизу. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на місцевий відділ поліції, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, тіло пілота не тільки частково обгоріло, йому знесло частину голови. Крім цього, у поліції додали, що нині на місці авіакатастрофи працюють експерти, які повинні встановити попередню причину аварії.

Нагадаємо: Тарас Кутовий обіймав посаду міністра аграрної політики і продовольства України з 2016 по 2018 роки. Також був народним депутатом України 7-го і 8-го скликань. Йому було всього 43 роки.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...